Permanente laserontharing


Ben je klaar met scheren, waxen en epileren? Wil je voorgoed af van ongewenste haartjes én ingegroeide haren? Kies dan voor permanente laserontharing! Met deze effectieve methode geniet je altijd van een gladde huid, zonder gedoe. Zeg vaarwel tegen scheermesjes en pijnlijke waxsessies – en hallo tegen een zorgeloze, zijdezachte huid.

Bij Beauté Auré maken we gebruik van de nieuwste technologie qua laserontharing: de DIODE LASER QUATRO PLUS.

Deze laser is de eerste op de markt met 4 golflengtes! Deze eigenschap maakt de laser uniek, super eff ectief en doeltreff end! De laser is geschikt voor alle haar- en huidtypes. Wat deze laser uniek maakt is dat we ook zeer dunne en rosse haren kunnen behandelen. Verder maken we ook gebruik van een uniek koelingssyteem: dit maakt de behandeling zo goed als pijnloos. Bij deze laser wordt na 4-6 behandelingen doorgaans het gewenste resultaat bereikt. Na het gewenste resultaat kies je best voor 1 jaarlijkse onderhoudssessie.

Laserontharing met de QUATRO DIODE ICE LASER kan heel het jaar door toegepast worden!

Laserontharing op maat

Tijdens je eerste afspraak stellen we een klantenfiche op waarin we alle persoonlijke en medische gegevens bijhouden. We maken ook regelmatig foto’s van de behandelzone zodat we de tussentijdse resultaten kunnen evalueren. Zo kunnen wij steeds ons lastertoestel optimaal instellen en beter inschatten na hoeveel sessies jij haarvrij zal zijn. Professioneel, maar toch persoonlijk: daar staan wij op!

Omdat haargroei in verschillende fasen verloopt en een laserbehandeling enkel eff ectief is tijdens de anagene fase (groeifase), kan per behandeling gemiddeld 10 tot 25% van de haarf ollikels vernietigd worden. Doorgaans zijn 4-6 lasersessies met onze laser vereist om het gewenste resultaat te verkrijgen.

De laser geeft zijn energie af in een fractie van een seconde, deze energie wordt door het pigment in het haar geabsorbeerd en vernietigt de haarf olikkel. Hierdoor krijgt het haar geen voeding meer en zal het haar loslaten en niet meer terugkomen. Dankzij onze nieuwste laser met 4 golflengtes behandelen we extreem eff ectief met razendsnel resultaat. Tot 40% sneller behandelen dan vergelijkbare lasers.

Onze laser beschikt over de beste gekoelde behandelkop (-20°) waardoor de genaamde hotspot of pijnprikkel verleden tijd is. De behandeling kan hierdoor comfortabel verlopen.

Dit verschilt van persoon tot persoon. Gemiddeld zijn er 4 tot 6 behandelingen nodig per zone. We bespreken dit uitgebreid en transparant tijdens het intakegesprek.

  • Je scheert 1-2 dagen voor de lasersessie de lichaamszone die je wenst te laten laseren.
  • Niet waxen of epileren gedurende de hele behandelperiode.
  • Zon en zonnebank vermijden tijdens de periode van de laserbehandeling. Gedurende de volledige behandelingsperiode, alsook 1 maand voor én na het laseren. Indien er toch zon is gebruik je best elke 2u een sunblock (SPF50), dit om pigmentvlekken te voorkomen.
  • Reinig de huid met water en zeep voor de behandeling om talg, zweetresten en bodylotion te verwijderen.
  • Stop met bruiningsversnellers of het gebruik van bruinen zonder zon uiterlijk 2 weken voor de behandeling.

Het lasertoestel vernietigt de haarwortelcellen in het haarzakje, zodat er nadien geen haartje meer kan groeien. Het licht van de laser is het meest eff ectief op donkere/ dikke haren, daar deze veel melanine (pigment) bevatten. Permanent ontharen betekent niet dat alle haren op uw lichaam weg zijn, maar wel dat uw beharing drastisch vermindert en vele haarzakjes volledig verdwijnen.

Om de behandeling met succes te kunnen uitvoeren is het belangrijk dat de huid zo bleek mogelijk is. Daarom wordt de behandeling meestal uitgevoerd tijdens de herf st, winter en lente. Donkere huidtypes en een gebruinde huid zijn moeilijker te behandelen, daarom zetten we de intensiteit van de laser lager waardoor de sessies iets langer zullen duren. Uiteraard mag er in de zomer gelaserd worden mits goede bescherming (SPF50+) van de zone.

Met de nieuwe quatro wave technologie kunnen we nu zelfs donshaartjes behandelen. De enigste haren die niet behandelbaar zijn, zijn haren zonder pigment.

Good to know

De prijzen zijn per behandeling en per zone. Intieme zones enkel bij vrouwen.

  • Vanaf 2 zones ontvang je 10% korting op de totaalprijs.
  • Vanaf 3 zones ontvang je 15% korting op de totaalprijs.
  • Vanaf 4 zones ontvang je 20% korting op de totaalprijs.

Full body op aanvraag.

Gemiddeld zijn er 4-6 behandelingen nodig per zone. We bespreken dit uitgebreid en transparant tijdens het intakegesprek.

Twijfel je?

Boek een gratis testsessie of info moment in, geheel vrijblijvend!

Boek nu een vrijblijvende intake met testsessie

Deze behandeling wordt gegeven door Aurélie Snoeks van Beauté Auré.