Great things in business are never done by one person. They’re done by a team of people.

Over ons

Salon S is een all-round salon, opgericht in 2009 door Sara, waar je terecht kan voor een totaalbehandeling. Samen met de andere meisjes vormen we het perfecte team en staan wij hier klaar om aan alle wensen van onze klanten te kunnen voldoen.

Wij hechten enorm veel belang aan kwaliteit, creativiteit en persoonlijke service en streven er elke dag opnieuw naar om altijd de nieuwste & beste technieken toe te passen. Daarom zijn bijscholingen onze prioriteit en zien we dat als een perfecte investering: zowel voor ons, als voor jullie.

Ons Hair and Beauty center wordt zeer geliefd door klanten die geen tijd te verliezen hebben doordat we verschillende behandelingen van zowel hair als beauty kunnen combineren in eenzelfde tijdspanne. Verwen jezelf met dit alles en neem de tijd die je zelf verdient!

Samen gaan we op zoek naar de behandeling die het beste voor jou past, we bieden je een lekker drankje aan gaan zo samen over de opties & mogelijke arrangementen voor zowel kapsel als schoonheidsverzorging.

Je kan bij ons terecht voor zowel snit, Hairextensions, de nieuwste kleurtechnieken als ook voor verschillende beauty behandelingen.

Bij ons staan relaxation and beauty centraal, dus wij zorgen ervoor dat onze klanten zich enkel daarop moeten focussen en wij doen de rest!

Neem plaats in ons salon en neem de tijd die je zelf verdient!

Sara

Sara
Artistic director & owner

Sara is de trotse zaakvoerster van dit total concept salon. Knippen, balayages, hairextensions en permanente make-up zijn haar specialiteiten. Je goed laten voelen en je laten genieten van deze beleving, dat is mijn missie!

Shania

Felicia
Styling – colour artiste & visagiste

Felicia is al 5 jaar Sara haar rechterhand. Kleuringen, make-overs en visagie is het liefste wat zij doet. Ze is een luisterend oor voor elke klant en gaat graag elke uitdaging aan.

Liliane

Liliane
Senior haircut styliste

Mijn schoonmoedertje.. Liliane heeft al 35 jaar een passie voor haar. Met haar ervaring en knowhow komt zij nog elke donderdag en zaterdag helpen in het kapsalon.

Felicia

Shania
Junior coloriste

Nadat Shania eerst weekendwerk heeft gedaan in mijn kapsalon, is zij vast in ons team gekomen sinds september 2022. Als kind droomde ze ervan om mensen hun haren te laten schitteren en hen zo een goed gevoel te laten beleven. Shania zet heel graag balayages en ombrés omdat het perfectionisme dan nog meer in haar naar boven komt.

Aurélie

Aurélie
Beauty Specialiste

Aurélie is een specialiste in huidverbetering. Door vele opleidingen en specialisaties kan zij jouw persoonlijk advies en de juiste opvolging geven zodat ze jou kan verzekeren van de beste resultaten. Alsook door haar uitgebreide massages en haar zachtheid, zult u zich onmiddellijk kunnen ontspannen tijdens u verzorging. Je kan bij haar ook terecht voor andere schoonheidsbehandelingen.