Skin


Gelaatsverzorging

ESSENTIAL GELAATSVERZORGING
Verzorgende en hydraterende gelaatsverzorging voor elk huidtype van Mesoestetic op basis van jouw leeftijd en huidconditie. Elke verzorging bestaat uit een reiniging, dieptereiniging, epileren van de wenkbrauwen, het verwijderen van onzuiverheden, een massage van het gezicht en de decolleté, een masker, oogcrème, serum en een dag- of nachtcrème.

DELUXE GELAATSVERZORGING
Tijdens deze uitgebreidere gelaatsverzorging combineren we een goede reiniging en verzorging aangepast aan jouw huidtype en dat extra rustmomentje.

MESOPEEL – CHEMISCHE PEELING
De Mesopeel werkt diep in op de huid dankzij een sterke blend van hydra zuren zoals melkzuur, amandelzuur, salicylzuur en glycolzuur. Die zorgen ervoor dat de diepere lagen van je huid opnieuw geactiveerd worden wat de productie van collageen- en elastinevezels stimuleert en de huid gladder, voller en egaler maakt. Mesopeel is de ideale behandeling voor elk huidtype en pakt verschillende huidproblemen aan: pigmentatie, acne, couperose, vergrote poriën, mimische en andere rimpels, vermoeide huid en littekens.

MICRONEEDLING
Bij microneedling doorprikken we de huid met minuscule naaldjes. Een procedure die de huid aanzet zichzelf te herstellen door celdeling en aanmaak van nieuwe collageen. Het resultaat is een gladdere, jongere en gezondere huid. De behandeling is ideaal bij alle soorten littekens, pigment, anti-aging, verslapte huid & doffe teint. Deze techniek is volledig veilig en geschikt voor alle huidtypes.

De behandeling kan ook als kuur van 5 behandelingen gedaan worden, verdeeld over 10 weken.

Deze behandelingen worden gegeven door schoonheidsspecialiste Aurélie Snoeks (BE0770.863.453)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress beheerders
Fout: geen berichten gevonden.