All About Beauty


Nails

KUNSTNAGELS & NAILART

Mooi verzorgde nagels zijn een kunst!

Het is een trend die een aantal jaar geleden de beauty wereld veroverde en die niet van plan is ooit nog te verdwijnen. Steeds meer dames laten regelmatig hun nagels voorzien van de mooiste kunstwerkjes en echte pronkjuweeltjes aan hun vingers.

BRUSH N’ COLOR
Versteviging van je natuurlijke korte nagel met een dun laagje flexibele gel dat 3 tot 4 weken onberispelijk blijft zitten.
Deze behandeling is voor korte nagels aan te raden.
Er is bij deze behandeling geen mogelijkheid de nagels te verlengen.
De nagels kunnen in de naturel kleur van het product worden gelaten of ze worden afgewerkt met een full color.

GELNAGELS
Een stevige laag gel op je eigen natuurlijke nagels of verlenging dat 3 tot 4 weken perfect blijft zitten. Je kan kiezen voor een kleur of naturel. Gelnagels raden we aan voor mensen die extra stevigheid nodig hebben.

nagels laten doen

Pedicure

BASIC PEDICURE
Bij deze behandeling worden eelt, kloven & likdoorns verwijderd en worden de nagels verzorgd.

PEDICURE (INCL. KLASSIEKE NAGELLAK)
Bij deze behandeling worden eelt, kloven & likdoorns verwijderd en worden de nagels verzorgd en kan je je teennagels laten lakken. Gelieve een open sandaal mee te brengen zodat deze goed kunnen drogen.

BASIC PEDICURE MET GEL POLISH
Bij deze behandeling worden eelt, kloven & likdoorns verwijderd en worden de nagels verzorgd met een gellak naar keuze. Dit is +/- 6 weken houdbaar.

Lashes & Brows

LASHLIFT MET KLEUREN VAN JE WIMPERS
Lash lift is een behandeling waarbij natuurlijke wimperhaartjes gelift worden zonder gebruik van krultangen, mascara of wimperextensions. Een natuurlijk ogende, open blik voor wie niet van “too much” houdt. Mascara is overbodig maar mag nog gebruikt worden en het resultaat is 4 tot 6 weken zichtbaar. De lash lift kan op zowel lange als korte wimpers worden toegepast. Kies jij voor een stralende en sprekende blik?

SHAPING
Met shaping brengen we de wenkbrauwen in vorm met onder andere epilatie, waxing, trimming en kleuren. We zorgen ervoor dat jouw gezicht tot zijn recht komt en dat we jouw perfecte wenkbrauwen evenaren.

HENNA BROWS
Henna brows is een techniek om wenkbrauwen op te vullen met natuurlijke henna om zo de perfecte wenkbrauw te creëren. Volledige brow styling incl meting, ontharing en kleuren. Naturel of juist heel strak? Beide zijn mogelijk. Henna is bovendien een plantaardig product waarmee je zowel de huid als de haartjes verft. Op de huid blijft henna 2 à 3 weken en op de haartjes 6 weken. Ook voor mensen met grijze haartjes is henna een perfecte oplossing.

BROWLIFT
De browlift, het liften van de wenkbrauwharen, wordt ook wel Brow Lamination genoemd. De haartjes worden in een positie gebracht waardoor de wenkbrauw een stuk voller lijkt. Je hebt wel 4 tot 6 weken plezier van het resultaat. Wil je net dat tikkeltje meer voor je browlift? Met een tinting kleuren we de wenkbrauwen mee voor een donkerder en net iets voller effect.